Hai la mare cu autorulota!

Nici bine nu da firul ierbii, ca eu ma si duc cu gandul la concediu , la marea care-si sparge valurile in listea serilor de vara intrerupta de tipatul unui pescarus flamand. Fiecare rasarit, fiecare apus de soare sunt traite si respirate (aerosoli) cu intensitate maxima. Un concediu cu autorulota inchiriata la mare nu se compara cu nimic, este o definitie a libertatii, mai ales ca ai la indemana toate facilitatile de care ai nevoie.

No check in, no check out!

Personal, sunt iritata de orele impuse de toate unitatile de cazare. De ce sa ma dai afara intre 11 si 13 ale zilei? Poate eu am chef sa raman la mare pana pe seara. Lasa-mi o portita. Acesta este doar un motiv pentru care am ales autorulota pentru vacanta. Odata ce ai dat de gust, nu mai poti sa treci inapoi la clasicele pensiuni si hoteluri. Vei ajunge sa cunosti cele mai interesante si mai frumoase campinguri de pe litoral si nu numai.

Inchiriaza o autorulota, nu e necesar sa o cumperi

O rulota bine echipata, chiar si second hand, depaseste 10.000 de euro. Daca weekendurile si toate vacantele tale nu sunt destinate rulotei, atunci nu are sens sa o achizitionezi. Daca apelezi la un serviciu de inchiriere aurorulote, esti in castig, cu siguranta este mult mai ieftin decat cazarea la un hotel. Ai baie si bucatarie, ai spatii de dormit, ai terasa, ai tot ce iti trebuie pentru o vacanta independenta.

Unde poti sa mergi cu autorulota la mare? Unde poti campa?

Am adunat pentru tine cateva locatii in care poti merge linistit cu rulota la mare. Fiecare te intampina cu spatii amenajate, cu facilitati precum curent electric, grupuri sanitare, masini de spalat, internet, terase si restaurante, iesire direct la mare, magazine, etc.

1. Camping Holiday Mamaia Nord

5 hectare de spatiu verde cu iesire directa la mare te asteapta pentru un concediu fara egal. Tot campingul pare o gradina desprinsa dintr-o poveste cu zane si spiridusi.

Facilitati: loc de joaca pentru copii, acces masina de spalat, internet, incarcare acumulatori, punct prim ajutor.

2. Camping Palace Venus

Daca iti place statiunea Venus iti recomandam acest camping la doar 5 minute de plaja. Zona este securizata si amenajata pentru corturi si rulote.

Facilitati: curent rulote, apa grupuri sanitare cu apa calda, restaurant, magazin

3. Camping Cortina Gate, Constanta

Iubesc Vama Veche, iubesc atmosfera relaxata si oamenii sinceri si deschisi care se retag pe plaja si se bucura de tot ceea ce le ofera marea.

Facilitati: locuri de campare amenajate, curent electric, grupuri sanitare, wifi

4. Camping Zodiac Jupiter

Clasificat 3 stele, campingul de pe plaja din Jupiter este o oaza de liniste care te imbie la relaxare.

Facilitati: receptie 24/7, spatii amenajate, apa calda, piscina, curent electric, loc amenajat pentru gratar.

5. Camping S Mamaia

Cu iesire direct la plaja amenajata cu sezlonguri si umbrele, Camping S este un loc unde cei veniti cu cortul si autorulota se pot bucura de un concediu minunat.

Facilitati: beachbar, magazin alimentar, bancomnat, terenuri de sport, spatii de joaca, restaurant cu terasa, toalete, dusuri cu apa calda, curent electric etc.

6. Camping „La mal Pirivoli” Mamaia Sat

Daca iti doresti un loc linistit, fara multa lume si agitatie, iti recomand acest camping situat chiar pe malul marii.

Facilitati: Multa umbra si verdeata, intrare lina in mare, grp sanitar cu dusuri, loc de gratar, restaurant, paza pe timpul noptii.

7. „Malul Marii” Eco Park Corbu

Ecologic si modern, situat chiar pe malul marii, acest camping te intampina cu liniste si o frumusete salbatica.

Facilitati: loturi individuale pentru rulotisti, acces direct la plaja, suprafata ingradita si supraveghata video, iluminat public, alimentare cu apa si curent, punct de evacuare rulote si curatenie.

8. Eco Camping Tuzla

Rulotistii au amenajat o locatie chiar pe malul marii. Daca vreti sa faceti parte din clubul lor, ii gasiti de la inceputul sezonului si pana toamna tarziu.

Facilitati: nu exista taxe de campare pentru membri, liniste, zona neamenajata

9. Hacienda Camping 2 Mai

Ce zici de 5.000 de mp amenajati pentru cei ce vin cu cortul si rulota? Inchiriaza o autorulota si hai la mare pentru un concediu fara limite.

Facilitati: supraveghere video, plaja la 90 de m distanta, bucatarie cu frigidere, restaurant, apa calda si curent electric, wi-fi, spatii amenajate pentru servit masa si umbrare, etc

10. Camping Laguna and Villas Resort

Daca vrei sa mergi la mare la vecini, in Bulgaria, la Nisipurile de Aur, iti facem o recomandare pentru un camping aflat pe malul marii.

Facilitati: campare in padurea care margineste plaja, doua zone de gratar, apa potabila si curent electric, grupuri sanitare moderne.

Noi am adunat cateva locuri in care puteti merge cu o autorulota inchiriata sau proprie. Mai sunt multe campinguri care ofera conditii pentru rulotisti si pentru cei ce se aventureaza cu cortul. Unele nu le-am descoperit (inca), altele nu le recomandam.

Vom reveni cu informatii proaspete, sezonul abia a inceput.

Nici un comentariu

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.